sábado, 29 de octubre de 2011

Hem rebut una subvenció de la Generalitat consistent en un radiotransmissor digital. Tenim tres trasmissors analògics, potser els més antics de les associacions de voluntaris, i ara este nou digital.

Tots en funcionament i en disposició per a qualsevol emergència:

RESOLUCIÓ d'11 d'octubre de 2011, del conseller de Governació, per la qual s'adjudica l'ajuda pública destinada als serveis de voluntariat de protecció civil de la Comunitat Valenciana, durant l'exercici 2011. [2011/10488]
(DOCV núm. 6633 de 19.10.2011) Ref. Base de dades 010581/2011

RESOLUCIÓ d'11 d'octubre de 2011, del conseller de Governació, per la qual s'adjudica l'ajuda pública destinada als serveis de voluntariat de protecció civil de la Comunitat Valenciana, durant l'exercici 2011.

[2011/10488]
Vista l'Ordre 8/2011, de 31 de març, de la Conselleria de Governació, de convocatòria de concessió d'ajudes públiques destinades als serveis de voluntariat de protecció civil a la Comunitat Valenciana durant l'exercici 2011 (DOCV 6499, d'11.04.2011).
Atès que les sol·licituds presentades han estat examinades i valorades per la Comissió regulada en la base sexta, apartat 3, de les bases de l'esmentada ordre, i que ha proposat concedir les ajudes a les associacions i ajuntaments que es relacionen en l'annex I de la present resolució.
Vista l'acta que eleva la Comissió de Valoració i de conformitat amb el que disposa la base 8ª de la mencionada ordre, que faculta el conseller de Governació a resoldre el procediment de concessió d'ajudes, resolc:


Primer
Concedir als beneficiaris que es relacionen en l'annex I, les ajudes que se citen en l'Ordre 8/2011, de 31 de març.

Segon
Desestimar les sol·licituds dels ajuntaments i associacions que es relacionen en l'annex II, pel fet que aquestes no compleixen els criteris establits en l'ordre esmentada.

Tercer
Per a la percepció de la present ajuda, les associacions i ajuntaments beneficiaris hauran de signar l'acta de recepció de l'emissora adjudicada.

Quart
Contra la present resolució, que esgota la via administrativa, les associacions i les entitats locals, podran interposar el requeriment previst en l'article 44 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, Reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa, sense perjuí de la posterior impugnació davant l'ordre jurisdiccional contenciós administratiu en la forma, terminis i condicions que esta determina.

València, 11 d'octubre de 2011.- El conseller de Governació: Serafín Castellano Gómez.


ANNEX I

Sol·licituds concedides


Associacions

ASSOCIACIÓ VOLUNTARIS PC ALTEA
ASSOCIACIÓ CONTRA INCENDIS FORESTALS DE SALINAS (ACIF)
ASSOCIACIÓ AGRUPACIONS VOLUNTARIS PC DE LA CV
ASSOCIACIÓ VOLUNTARIS PC XIVA
ASSOCIACIÓ VOLUNTARIS PC CIUTAT D'ALBAIDA
ASOCIACIÓ VOLUNTARIS DE LA NATURA MOIXENT (ASVONA)
ASSOCIACIÓ VOLUNTARIS PC BAIX VINALOPÓ
ASSOCIACIÓ VOLUNTARIS PC MONTCADA, EMERGÈNCIES I RESCAT
ASSOCIACIÓ CONTRA INCENDIS FORESTALS D'ALCOI (ACIF)
ASSOCIACIÓ PER A LA DEFENSA DE LA NATURA D'ÉNGUERA (ADENE)
ASSOCIACIÓ VOLUNTARIS PC BENICARLÓ
ASSOCIACIÓ CONTRA INCENDIS FORESTALS LA VALL D'ALBAIDA (ACIF)
FEDERACIÓ D'ESPELEOLOGIA CV
ASSOCIACIÓ VOLUNTARIS PC MARINA BAIXA
CREU ROJA ESPANYOLA A LA CV

No hay comentarios: